Merhabalar, duşunmekten kafayı yemek uzereyim sorun babam ve babamın takıntılı davranışları babam bize takık ailecek anneme bana ablama takık bizi beğenmiyor bizi hep eleştiriyor bizi herkese karalıyor kotu gosteriyor bizim hicbir şeyimizden memnun değil surekli şikayet halinde bizi azarlar durumda surekli ve o kadar basit konular ki, şoyle anlatayım kapının onundeki ayakkabklarımızın duruşundan tutun kendi evimizde tuvalet banyo saatimize kadar karışır eve girerken zile basmamıza bile kızar neden anahtar taşımıyor muşuz diye fiziksel olarak eleştirir bizi her lafı soyler cok aşağılar başkalarıyla kıyaslar varoşlar der giyinmeyi bilmiyorsunuz konuşmayı bilmiyorsunuz der cumle kuramıyorsunuz der ~ustelik evdeki herkes universite mezunu calışıyor~ bizi beğenmediği gibi annemi ds beğenmez giyimini eleştirir kucumser, bide ustune aşırı cimri bir adamdır eve yağ alırken bulgur alırken bi ton laf soyler almak istemez her fatura geldiğinde evi ayağa kaldırır yetişemiyorum size eve yardım edin der soylenir durur ~yetişemeyecek hicbir şey yok evdeki herkes kendi kendini gecindiriyor Allah ’a cok Şukur~ sadece temel mutfak erzakları ve faturalar ona ait ev bizim kira değil herhangi bir borc odeme durumumuz da yok geliri de orta hallidir cok fazla uzun oldu adam gercekten takık bize kafayı takmış her gun akşam eve gelir bişeyime laf soyler diye ateş uzerindeyiz bizi boyle yetiştridi aman bize laf etmesin eleştirmesin diye diken ustundeyiz bir gun iki gun değil her gun ama gercekten artık kendimi yiyip bitiriyorum bizi beden beğenmiyor biz ona napıyoruz babam neden boyle diye, evde mutfak dağınık olur videoya ceker birilerine atar, sofra toplamayı unuturuz hemen videosunu ceker sofra bile toplamadılar diye birinlerne atar, zaten kendisi bizle asla yemek yemez hep kendi ayrı yer her gun de sofrasını indirir kaldırız her dediğini yaparız ama yok yok yok babam bizi hic beğenmiyor asla memnun olmuyor bizden herkse karalıyor bizi butun cevremize ustelik 30 yıldır evliler 30 yıldır bu adam boyle boşanmaya gelince de asla adım atmıyor cunku arkasında kimsesi yok kalacak bir yeri bile yok kendini gecindiremez bile, boyle eşi babası olup bi şekilde ders verip cezalandıran değiştiren verse akıl versin lutfen cok ihtiyac var