Merhaba Arkadaşlar. bu dashboard birleşimi bana cok korkutucu geliyor.Şoyle bir olay duşunuyorum. Bildiğiniz Uzere işler sıkılaşıyor.Adsenselerin Banlanması milletin partnere yonelmesi ve Google ın işi sıkı tutması derken.Şimdi dashboard birleşimi cıktı ama sebebi Acaba sadece Dağınıklığı giderip daha duzenli bi hale getirmek mi ?
Yoksa..
Bildiğimiz uzere AdSensenize bağlı bir kanalın para kazanması gittiğinde butun kanalların para kazanması gidiyor. veya bir kanal telif topluluk flag vs etkilendiğinde diğer kanallarda etkileniyor. şimdi insanın aklına şoyle bir soru gelmiyor değil. Acaba Partnere demi bu Olay geliyor.. Aynı zamanda Life ında şu sıra dashboard geleceğinin duyurması Aklıma boyle birşeyi getirdi.
Partnere de para kazanma kapanma olayı geldiğine gore. Tek Dashboard a toplayıp bir kanalın para kazanması gittiğinde diğer butun kanalların para kazanması gidebilir mi. Benim Şahsi duşuncem bu dashboardların birleşimi boyle bir olaya gebe olabilir. ve biz AdSense calışırken "Her akrabamızın uzerine adsense actıgımız gibi. bu durumdan kurtulmak icin Her tanıdıgın uzerine paypal hesabı acmak zorunda kalabiliriz. Boyle bir durum gozlemledim. istişare yapalım istedim..
İYİ FORUMLAR.
Dashboard Birleştirme Tehlikesi !
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Dashboard Birleştirme Tehlikesi !