İyi akşamlar herkese

Benim derdim oyle buyuk birşey değil diğer uyelerin yanında ama artık canım cok sıkılıyor paylaşıp rahatlamak istedim. Ben buyuk ve kalabalık bir firmada calışıyorum beş ay once araba aldım surekli arabam konuşuluyor mesela arabayla mı geldin niye geldin niye gelmedin falan gibi... İki ay once de bir kaza gecirdim yine cok konuşuldum neyse bu arada benim iş yerinden kısa bir sure cok samimi olduğum bi kadın vardı arkamdan konuştuğunu duydum yalanlarını yakaladım en kotusu sana aşık dediği kişi sevgilisi cıktı beni paravan olarak kullanmaya calıştı cunku kendisi evli ve cocuklu bir kadındı. Bu kadın benim onu hayatımdan cıkarmamı hazmedemedi rahatsız olduğumu bildiği halde surekli etrafımda ve yakınımda olarak beni taciz etti. Bir de ben araba aldıktan sonra serviste surekli araba muhabbeti yapmaya başladı. Neymiş sıfır arabası varmış ama bariyerlere carpmış pert olmuş ama onun bolumunde calışanlardan duydumki araba kiralıkmış rente car a aitmiş. Neyse gecen gun işten cıktım o servis bekliyordu ben arabama bindim gittim arkamdan birazdan haberlere cıkar demiş bunu da bugun duydum ve cok sinir oldum. Bana soyleyen kişiyi zor durumda bırakmamak ve o cirkefe bulaşmamak icin birşey demeyi duşunmuyorum ne yapmalıyım sizce?