valla sinirden yazarken ellerim titriyo 4 haftadır ust uste dugunlerimiz var kızlar 2 sine esim izin aldı bu aksam kine alamadı yani alamadı dedigim 6 da gelicek hazırlansın cıkalım 7.5 gibi dugun salonunda olucaz
babam 1 hafdadır esime arabayı sen kullanırsın iste ben zaten gece yolu sevmem bilmenne konustu simdi dugune gitmek icin araba tutulmus diye
ben esim diyeymisim sen gelme
ben tutulan arabayla giderim araba 6 da kalkıcak dugun evinden
ya dedim nasıl denir sen 1 haftadır cocuga sen sur soyle boyle laf yap simdi gelme ayıp denen bisey var dedim dayımlar sana bunu dese annemi bosarsın o derece o kafada biri tası taragı toplar gider ben dicem simdi kocama sen gelme
kocamı her konuda tutmasamda bu konuda babam haksız
ki bu ilk vukuatı degil yani daha oncede baska dugunde esime kahveye gitsene ne duruyosun burda demis biri esim delirmisti ben esimin yanındayım 70 yasında enistem karısını bırakmıyo dugunde yanlız da benim esim niye yanımda durmayıp kajhveye gitsin
offffff esim bunları duysa varya bı olay daha annemde zerre iş yok dedim demiyomusun damat suratımıza bakmaz neden konussun bizimle demez mi siz beni istemedeniz bende sizi istemiyorum dye
dugunler kardesimin dayımın amcamın halamın malesef gitmek zorundayım
nokta konuya odaklanırsak super olur