Merhaba sevgili kk uyeleri.Size birşey danışmak istiyorum acaba eşim fazla mı tepki veriyor diye.Eşimin dayısının oğlunun nişanı vardı bugn.Ben de hamileyim diye gidemedim ve şuan başka bir şehirdeyim iş sebebiyle eşim iki hafta sonra gelecek.Ondan bize bir tavırları vardı anlayış gostermediletr ama Eşim tek gitti.Masa duzeninde eşimin abisi eşi,ablası ve eşi,anne babası, teyzesi ve eşini bir oturtmuşlar.Eşimi de ayrı olarak teyzenin oğlu,kızı ve dayının kucuk kızının yanına koymuşlar.Eşim de bunu gorunce cok bozulmuş bi beni mi sığdıramadılar masaya diye artık goruşmek istemiyorum falan diyor.Ablası eşime boşver kotu duşunmemiştir onlar falan demiş.Eşim de hep onlar ince duşunuyo ben her zaman kotu duşunuyorm bir kere benm arkamda durup bana hak vermiyorsunuz falan demiş.Siz olsanız ne duşunurdunuz.Bu arada ablası hic bizim duğunde nişanda bizle resim koymamıştı.diğer erkek kardeşiyle ve gorumcesiyle resim atmış,dayısının oğluyla resim atmış bir suru bir benim eşimle yok.ben de dayanamadım eşimle neden resim atmıyorsun her zamanki gibi uvey evlat benm eşim dedim o da o başkasıyla sohbet ediyodu ondan koyamadm vs falan dedi ben de etkilendim herlde kızlar eşim uzulunce oyle demem yanlış oldu belki de bilmiyorm sizce?
Not:Sadece goruşlerinizi istiyorum,incitici,dalga gecer şekilde şeyler yazacak olanlar lutfen yazmasın.