Herkese Merhaba arkadaşlar.Fikirlerinize ihtiyacım var, olay şu ki, hayatıma biri girsin, istediğim gibi birileriyle tanışayım ve guzel bir ilişkim olsun istiyorum.Bunun icin de elbette ki ortamlara girmek, yeni insan tanıyacak alanlarda olmak lazım bence.Sosyal, girişken bir tip değilim aslında kendimi zorlamak istiyorum lakin sadece iş-ev olunca ne bir değişik insan yuzu ne yeni bir ortam, muhabbet vs fırsatım olmuyor haftanın 6 gunu aynı masa başında, aynı insanlarla 9-19 calışan biriyim, zamanım da cok kısıtlı.Arkadaşlarımla haftada bir iki goruşsem o vesile ile yeni kanallar acılsa desem yakın arkadaşlarım hep farklı şehirlerde veya olanlar da malum iş-guc ev cok fazla zamanları yok her zaman da malum istemiyor zaten hep aynı yuzler.Yani anlayacağınız ne yapsam bilemedim.Bu gidişata bir dur demek istiyorum ama gokten durduk yere zembille de gelmez ilişki biliyorum.Siz nasıl tanıştınız eşinizle, sevgilinizle ? Ve ben nasıl kendime bu tarz alanlar yaratabilirim , ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum