İyi geceler herkese canımı sıkan bir durum var hanımlar epeydir hemde ... Eşim cok sivri dilli ,dediğim dedik ben bilirim edalarında takılan bir herif ne yazık ki ! Cenemde sorun var konuşurken takılıyor katır kutur ediyor bazen ağrıyor. Israrla şakasına ceneme vuruyor bin kere dedim ceneme vurma rahatsız oluyorum el kol hareketi yapma. Vay efendim ne kadar tatlı canın var . Her şeyi abartma hadi bunu da gectim icme suyu yok diyorum adama ee diyor surahi de az bir şey var sabaha kadar sana yeter . Olmadı annemden alırım ! Alma dedim ordan bir şey ya . Ee sen hadi markete git al dedi cıktım gittim aldım 5 litre su . İnsan bi kapıyı acar elimdekileri alır o da yok ! 5 dk sonra hayatım diye seslendi cevap vermedim yanıma geldi . Şarj aletini nere koydun diyor! Sırf onun icin kalkıp geliyor kapıyı acmaya tenezzul yok . Ya dedim sen kapıyı caldığında ben koşa koşa acmaya geliyorum. Haa diyor sen onu başıma kalkmak icin yapıyordun yani . İyice sinir oldum o lafından dolayı ! Ev tutacak olur fikrimizi sormaz,bir şey alacak olur fikrimizi sormaz! Altınları banka kasasına koymayı duşunuyormuş hic bana bahsetmedi bile . Annesine babasına nerdeyse kakamı yapabilir miyim diye danışacak bana hic bir haltı danışmaz! Seni etkileyecek bir şey olsa sorardım benim dediğim olacak annenle kardeşinin taktıklarını al sen işime karışma dedi . Geri zekalı duşuncelerin var bilmem ne diyor . Kavga ettiğimiz zaman seni anana gonderecem . Ben dedim kargo paketi miyim ya ne gonderiyorsun sen diyorum oyle dediği zaman . Her zaman ben bilirim ben haklıyım sen boş konuşma canımı sıkma . Bazen cok duşunuyorum onunla alÂkalı ne yapsam diye