İyi gunler dilerim herkese. Hastalıktan Uzak ve huzurlu aynı zamanda.
Uzun zamandır konu acmadım. Cunku her şeyi artık oluruna bıraktım. Duzelmesini beklemiyorum ve kendi dunyama cekildim diyebilirim. Ama yakın zamanda yaşanan bir olay beni cok uzdu. Size danışmak istiyorum.
Benim eşim ailesi konusunda cok tutucu birisi. Zamanla biraz azaldı ama gene de bana onlarla ilgili asla bir şey soyletmez. Benimle ilgili bir şikayetleri olursa da rahatca konuşturuyor. Neler neler soyledi zamanında bana . Ne hareketler. Onların bana yaptığı soylediği hoş olmayan konulardan bahsetmeye calıştım diye. Nasıl desem cok bik bik bir adam. Kadınların bile dikkat etmeyeceği şekilde ayrıntılara dikkat edip, benim onlara karşı konuşmamdan tavrımdan anlam cıkarıp kavga ediyor.
Son zamanlarda o cok ove ove bitiremediği ailesinde de sorunlar olmaya başladı. Kardeşlerinin babasıyla problemi var. Bir de bir kardeşinin eşiyle arası kotu. Kotulukten hayır gelmez. Ben bunları sevinerek soylemiyorum. Sadece gozlem yapıyorum. Ve eşimin aile icindeki sorunları dinlerken ne kadar sakin olduğunu, kimseyi kırmamaya calıştığını goruyorum. Ben yaşasam boyle bir şeyi zaten baştan suclu olurdum. Demediği kalmazdı gene.
Sizce bu normal mi? Sizin eşleriniz de ailesiyle ilgili konularda size karşı katı, onların kendi arasında yaşadıklarında ise cok olgun davranıyor mu?
Okuyan zaman ayıran herkese teşekkur ederim.