Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geciş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugun annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle cok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A
Az once beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 cunku) birilerine veririz cogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi bircok imkan oldugu icin deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gulmeye ve dalga gecmeye başladı fakirsin ibliyorum da boyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga gecti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda komurluk gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga gecti benimle.
Kotu bir semtte oturdugumu falan da bildiği icin bu aşağılama cok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lutfen bana yardım edin

Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi cok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus soyleme lutfen kuserim valla dedim yalvardım yine de soyledi aptal.