Selam herkese..
Benim 4 bucuk yaşında bir oğlum var. daha yeni yeni bazı konuşmalarını anlıyoruz gec konuştu yani.. Ama bundan daha kotu bir şey farkettim bazı dili donmeyen kelimelerde uğraşıyorum duzeltsin diye cabalıyor ama olmuyor gecen haftalarda eşim de ustune cok duştu bazı kelimeleri cıkarsın diye bi kac şey soyletti en son babaanne dedirtmeye calıştı aslında bayadır anne,baba babaanne,anneanne,abi,hala,teyze vs. gibi şeyleri soyluyordu zaten sadece cumle kuramıyordu. neyse eşim babaanne dedi ve o anne baba dedi ve o an başımdan aşağı kaynar su dokuldu sonra neyse doğru bi şekilde dedi. bende artık kreşe gidecek diye en azından 10a kadar sayması icin ustune duşeyim dedim daha oncede saydırıyorduk ustune fazla duşmedim ama daha yeni konuşmaya başladı zaten diyerek bugun saydırdım 1,2,4,5,7,9,10 aynı bu şekilde saydı oyuncaklarla gosterdim parmaklarla banamısın demiyor hadi say diyorum 10 diyor 1 den başlıcaksn oğlum deyip sayıyorum hadi sen say diyorum yine sayamıyor bazı kelimelerinide duzeltemiyor morelim cok bozuldu ne yapayım nereye gideyim ne iyi gelir boyle bir durum yaşıyan varsa cevresinde filan olan varsa tecrubelerinizden yorum istiyorum