Merhaba hanımlar. Cıkmazda gibiyim bana bişeyler soyleyin başlıkta eşimden uzaklaşıyorum dedim ama sanki hayattan uzaklaşıyorum. İcinde bulunduğum ruh hali etkiliyo beni muhtemelen ama nereye kadar gidecek bu. Monotonluk hadsafhada şuan hayatımda. Cok durağan ve sıkıcı gidiyo her şey. Calışmaya alışmış biri olarak uzun zamandır evde oturmak boğuyo artık beni biyandan da hicbişey yapmaya mecalim yok sıcakların etkisi buyuk bunda tabi ama umarım sadece sıcaklardandır. Bu surecte de eşimden baya uzaklaştığımı hissediyorum sevgim mi bitti donemsel bişey mi hic anlayamıyorum. Dun mesela gun boyu elimde telefon uzandım akşama kadar hicbişey yapmadım. Tek kelime konuşmadık eşimle. Cinsel olarak da cok uzaklaştım hic ama hic istemiyorum yaklaşmasın diye dua eder oldum. Yatarken sarılıyo onu bile istemiyorum sıcak oldu diyip kacıyorum. Bazen de yakınlaşıyo uyuyo gibi yapıyorum yada bişeyi bahane edip kalkıyorum yataktan. O da farkında ama kızlar insan bi sormaz mı noldu neyin var ? O da sorunlarımla ilgilenmiyo bu ara.Ha sorsa verecek cevabım da yok ama enazından soruyo derim. O da saldı galiba. İddaa muhabbeti vardı eşimin bazılarınız biliyodur. Hala devam ediyo ona bile tepki vermiyorum artık. Belki de bu guvensizlikler boşa cabalamalarım beni yordu bıraktım herşeyi bilmiyorum inanın. Ama napcam ya nasıl kurtulcam bu hallerden tek istediğim tek kalmak kimse olmasın yanımda. Kimseye tahammulum yok