Merhaba evladım icin bişeyler duymaya cok ihtiyacım var.2 gun once maalesef haberleri izliyorduk hemen değiştirdik ama gordu bıcaklı bir adam dukkana girmiş hamile lafına saldırmış o akşam kızım ağlamaya başladı bizi de keserlerse anne icimden bir ses annen baban olecek diyor dedi o gece zor uyudu sadece 2 gun ağlamaları korkmaları devam etti hep sarıldık konuştuk hafta sonu psikoloğa goturduk 15-20 dak kızımla konuştu okb teşhisi koydu ne olduğunu inanın yeni oğrendim kızım 12 yaşında ergenlik duyguları ic sesleri birbirine karışmış dedi.ve kesinlikle ilac başlanacak dedi şok olduk yıllardır neşeli bir cocuktu birdenbire ortaya cıkarmı oyle temizlik takıntısı hic yok dağınık bir cocuktur.okul hayatı hep başarılı gecti.gelecek kaygısı var anda kalamıyor dedi.kızım psikologla konuşunca 2.3 gundur hic ağlamadı birlikte nefes egzersizi yapıyoruz.oyuna cevirdik duşuncelimizi camdan Aşağıya atıyoruz azad ediyoruz diyoruz gezdirdik oyuncak aldık iyi gibi ama neler geciyor kafasından hic bilmiyorum.bıcak olayını 7 sene once sezeryan olduğumda korkmuştu anneme bişey olur diye psikolog 7 senedir yaşıyor olabilir dedi ben mi tanımıyorum cocuğumu anlam veremedim.kendimi sucluyorum surekli bebekliğinden beri duşunuyorum ne yaşadık diye cok ilgiliyiz aile apartmanında yaşıyoruz cok cok sevgiyle buyudu hep hepimiz cok uzulduk ilac nasıl oluyor başka biyere mi gidelim bilemiyoruz.karantina doneminde okul yok evde boşluktan mı ortaya cıktı. Ayrıca bikackez şuraya dokunmazsam size bişey olcak dedi sesli olarak 2 kez yaptı hep yapıyor mu bilmiyorum cok sormak istemedim şu an icin.cok uzun oldu cok cok kotuyuz anne baba olarak