Merhaba bayanlar,
Gunlerdir yakınımda ki kişilere anlattım ancak benim avutulmaya değil gercek fikirleri duymaya ihtiyacım var.nasıl başlayacağımı Bilmiyorum.2 yıllık evliyim eşimle 4 yıllık bir flort doneminden sonra evlendik.gectiğimiz hafta Carşamba gunu bir vesile ile bir kızla konuştuğunu gordum telefonunda mesaj iceriklerini okuyamadım ancak gunlerdir mesajlaşılmış.gecenin 4nde evimizde buyuk huzursuzluklar yaşandı.Ailesini cağırdım yalan uzerine yalanlar soyledi.hatalıyım ama 2 3 gun basit bi konuşmanın otesi yok dedi.dun kız ile konuştum.evlenmiş boşanmış 1 cocuk annesi.9 ay once tanışılmış o donem bir kez goruşulmuş 2 hafta once tekrar eşim ona mesaj atmış ve konuşma tekrar başlamış uzerine birkez daha goruşulmuş.Evlenmeden once sevgiliyken boyle bi durum yaşanmıştı ancak evlendiğimiz de yapabileceğine ihtimal vermedim evlendikten sonra o guveni bana bi anda vermişti cok guveniyorum ben sana derken kısa sure sonra bu olaylar cıktı ortaya.eşimin bana olan sevgisinden hicbir şuphem yok seviyor asla da kaybetmek istemiyor perişan gunlerdir tabi benimle kıyaslanmaz İnan ’ın kendimde değilim ne yaptığımı bilmiyorum bi an oluyor kendimi iyi hissediyorum bir an oluyor hemen kacarak uzaklaşmak istiyorum bi an oluyor ağlamaktan heba ediyorum kendimi bi an oluyor sanki ben cok gucluyum hissi geliyor.ikimizde birbirlerimizi cok seviyoruz ama guven saygı hicbirşey kalmadı.pişman affet diyor ben dersimi aldım bi tokat gibi carptı yuzume diyor ama cumlelere de inancım kalmadı.ne yapmam gerek icinde bulunduğum bu ruh halini nasıl atlatabilirim evliliğim icin onerileriniz neler?ne yapmam daha doğru?kalıp mucadele mi etmeliyim gidip kendimi mi iyileştirmeliyim?yardımlarınızı ve dualarınızı eksik etmeyin...