Merhabalar,oğlumun arada sırada parkta oynadığı bir cocuk var.Bu cocuk bir kac defa oğlumla bize geldiler bu arada oğlum 6yaşında diğer cocuk 7 8 yaşkarında.neyse bize geldiklerinde oynarlar yemeklerini filan yediririm ama bu cocuk geldim mi gitmek bilmiyor hava kararan kadar oturur,evde kafasına gore takılır sesimi cıkarmam.
Annen merak eder seni hadi artık git diyorum gitmiyor resmen zorla gonderiyorum bu arada annesini de tanımıyorum.
Daha sonraki gunler hergun gunde 2 3 defa gelmeye başladı. Cocuk akşama kadar bizde annesi cıkıp da cocuğum nerde demiyor nezaman gelse acım diyo annen sana yemek yapmıyor mu diyorum yoo 2 gun once yapmıştı ama bugun yapar mı bilmiyorum diyo.Dun 3 defa kapıya geldi her zaman musait olmuyorum ozellikle acmadım kapıyı.Eşimde home offis calışıyor acıkcası rahatsız oluyor gurultuden.

Neyse bu sabah yatak odamda yatağımın yanında buldum cocuğu.uyuyordum sabah 10.kapıya vurmuş oğlumda acıyo hemen kapı kilitli ama acmış.Bi de gulerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim kahvaltı hazırladım yedik beraber,biraz oynadılar oğlumla,sonra evine gonderdim.
Oğlen tekrar kapı calıyo ve cocuk tekrar bizim evde. karnım acıktı dedi tekrar yemek hazırladım yedi.
Asıl cıldırdığım nokta bu cocuk oğluma diyor ki hadi banyoya gidelim dişlerimizi fırcalayalım bende mutfaktaydım hemen koştum bir baktım benim diş fırcamı almış dişini fırcalamaya calışıyo oğlum da hayır o annemin diş fırcası onu ağzına suremezsin diye bağrıyo.neyse biraz kızdım sakın başkasının fırcasını bi daha ağzına surme dedim hadi annen merak eder sen evine git dedim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Ben bu cocuğun ayağını nasıl kesebilirim gercektende evden cıkmaz oldu kapıyı acmasam yumrukkarıyla vuruyo acana kadar ayrılmıyo.Annesiyle konuşmayı duşunuyorum artık.