Cok anlamsız değil mi? Bende anlam veremedim. Olayı anlatayım. İOS 11 geldi evdeyken internet erişimim cok iyi olmadığından biraz gec yukleyebildim. Yukledikten sonra telefonda pek bir şey yoktu. Bu arada telefonum "Iphone 6 Plus". Sonraki gun okula gittim. Bizim okula telefon goturmek yasak aslında yasak değil telefonu goturebiliyorsunuz ama birinci derste telefonlar toplanıyor ardından oğle arasında tekrar veriyorlar. Oğle arası bitince tekrar toplanıyor ve son ders veriyorlar. Her neyse sabah gittim okula dersin başlamasına 20 dakika falan var telefonla oynadım hic bir problemi yoktu. Ardından telefonu dolaba koydum oğlen aldığımda telefonun dokumatiği basmıyordu. Yani ilk başta hem kendi kendine basıyordu hem benim bastığım yerlere basıyordu. Telefonu başka birinin oynamasına imkan yok. Yani anahtarlar sadece oğretmenlerde var. Telefonumun garantisi bitti. Bende online destek ile konuştum telefonu iTunes ile guncellememi soylediler. Guncelledim bir değişme yok. Servise yollayacak durumum yok benden dunyanın parasını alacaklar ve o kadar hak etmiyor.