Genel olarak hoş, değişen bir cok şey var. Mesela bana gore guzel olan değişiklikler:
Denetim merkezindeki değişiklikler ve bunun ayarlardan ozelleştirilebilmesi, Tuş takımlardaki gorsel değişiklikler, Animasyonların hızlılığı, Sekmeler arası gecişlerde ana ekranı sekme olarak gostermeme, Yeni duvar kağıtları, -Ayrıca şoyle bir şey keşfettim; mesela Ay'ı kilit ekranına koyunca Ay karanlıktan bir anda beliriyormuş gibi acılıyor. Hesaplar ve parolalar, -Kaydettiğimiz ama aklımıza gelmeyen parolaları gorebilme şansı. Acil S.O.S olayı, Sağlık uygulamasındaki gorsel değişiklikler, Ve diğer uygulamalardaki iyileştirmeler. Ama bunların yanında hoşuma pek gitmeyen veya gereksiz gorduklerim var:
Yeni ikonlar -kalemle cizilmiş gibi basit ikonlar, Mesajlar, Son Aramalar, Kişiler, Fotoğraflar ve AppStore uygulamalarındaki gereksiz punto buyukluğu (ben yazıları en kucuk yapmaya calıştıkca onlar buyutmuşler gibi sanki) Video oynatıcının değişimi, Şebeke sinyal gosterge değişimi, -Noktalardan gayet memnundum şahsen, neden boyle bir değişiklik kararı alınmış acaba. AppStore'un gazete uygulaması gibi oluşu, Fotoğraflar'daki gereksiz değişimler. Fikirlerim bunlar. Siz ne derece memnunsunuz? Fikirleriniz nelerdir?