Benim sorunum coğu kişinin aksine kendi ailem. 3yıllık evliyim ve 9aylık hamileyim şu an. Ailem eğitimli halleri vakitleri iyi insanlardır. Ancak her zaman buyukluk taslarlar ve burunlarından kıl aldırmazlar.
Duğun zamanı kayınvalidemle altın konusunda tartıştılar. Normalde benim ailem duğunde takılan tum altınları bana vericeklerdi. Ama kayınvalidem duğunde takılanları vermeyince benim ailemde vermekten vazgecti. Bu konu uzerine eşimle iki tarafa da birşey demedik altınlar ailelerde kaldı. Bende sadece eşimin ailesinin taktığı bilezikler ve setler kaldı.
İşin ilginc tarafı şu ki kendi ailem bana duğun icin set almıştı. Kayınvalidemle tartışınca bana aldıkları seti takmadılar eşime de aldıkları saati takmadılar tepki olarak. Bu arada kendi ailem bana soz ve nişanda dahi hic bir şey takmadılar eşime de. Yani anlayacağınız kendi ailemin bana hatıra olarak kalacağı bir ceyrek altınları dahi yok. Nişanda gostermelik butun altın taktılar bana onu da vermediler. Ustune ustuk daha kendi sadıclarımın borclarını dahi ben odedim onlar odemedi. Şimdi doğum yapıcam belki doğumda seti verirler diye duşunuyordum, kardeşime beğenmem icin kunye modeli gondermişler sadece kunye alıcaklarmış. Sette evde duruyor bana verilmiyor. Artık o kadar gucume gidiyor ki. Bizim burada herkes kızına damadına bir şeyler yaparlar benimkiler durumları olmasına rağmen bir ceyrek altınları dahi yok. Kendimi artık enayi gibi hissediyorum. Her şeyi icimde bıraktılar. Hic bir şeye ozeneniyorum artık. Kafama takmak istemiyorum ama ister istemez takılıyor Bugun o kunyeleri gorunce iyice moralim bozuldu. Ve eminim ki kardeşime takı yaparlar belki seti bile ona verirler.