Selam arkadaşlar ben 7 yıldır hatta eşim daha fazla suredir Amerika da ikamet ediyoruz ( orada hayatımız kendimize gore işimiz herşeyimiz vardı) Mart ayından beri burada yani Turkiye de pandemi nedeniyle kayınvalidemin yanındayız anlayacağınız uzere burada iş miş te yok eşim evde bende calışmıyorum bizim ve 3,5 yaşın da ki oğlumuzun gecimini kayınvalidem sağlıyor

( bize Amerika da destek olurdu ama aynı evin icin de yaşayınca inanın zorluğunu daha hissettim eşim de surekli annesine bel bağladığından ve piyasaların kotuluğunden bir iş girişimi olmadı 6 aydır ve olacağa da benzemiyor! Cocuk deseniz okul da da değil tabi bende evdeyim hatta evde gorumce de varsa neyse ) şans eseri bir sebepten dolayı gitmemiz icap ediyor hic kafamız da yokken cunku Allah a cok dua ederken ne yapcaz ne edeceğiz adama laf dinletemiyorum ev tutmuyor eli iş tutmuyor bir sebeple biz şimdi donuyoruz.

Donuyoruz ama ev kapama da gundem de tabi şu an icin ve ordan buraya kayınvalide yanına taşınma mevzusu eşimin ev acma gibi bir duşuncesi yok tabi olacağa da benzemiyor. Velhasıl ben cok dua ettim turbe gezdim Allah başka sebeple bizi oraya goturuyor ama istiyorum ki orada yaşamaya devam edelim kendi ayaklarımızın uzerinde duralım Rabbim işlerimizi acsın ben de kuaforluk mesleğime eşim de kendi işine devam etsin.

Yoksa Turkiye de iş yapma olasılığı hem cok az hemde ben kayınvalidemle yaşama fikrine cok sıcak bakamıyorum ( ama kendisiyle en ufak bir sorunum yok kendi annemin yapmadıklarını yaptı hep yanımdaydı ama mesele kendi değil benim kendi hayatımızı kaldığımız yerden yaşama isteğim )

Bana akıl verin elimden geldiğince dua eden namaz kılan bir insanım Allah bir sebep cıkardı da şimdi donuyoruz ama ben evimi kapatmak istemiyorum orada diyorum ki kurban olduğum Allah sebep verdin orda da yaşama kalma gucu kuvveti ver bize herşeyin bir sebebi var aminn. dualarınız bekliyorum