Merhabalar hanımlar,

Babam zamanında deli paralar kazanan biriydi.Aylik 10 bin uzeri mesela.. Paraları yedirdi icirdi taş ustune taş koyayım demedi hic,sigortasız calıştı zaten.Bikac sene once kısmı felc gecirmişti,işsiz kaldı.Para yok,sigorta yok..Anneme isteğe bağlı SGK oduyorum 2 yılı kaldı.Saglikta annemden yararlanıyor.Gecimlerini ben sağlıyorum.Bosanma aşamasında bir bebeği olan anneyim.

Annemi 41 sene boyunca hep aldattı, şiddet, kufur, hakaret,aklınıza ne gelirse yaşadı annem.Bizi duşunerek guya bosanmadi.

İbretlik durumda olan bu adam hala aynı şeyi yapıyor.Gecenlerde eline bir miktar para gecti ve onunla yeni edindiği arkadaşlarına hediye adı altında biseyler alacakmış.Paranin tamamıyla onume yemek geliyor ama hangi şartlarda geliyor benim de yapmam gereken bişeyler olur mu diye hic duşunmuyor.

Artı,ticari bir araba vardı elden cıktı,vergi borcu geldi arkadan 8 bin (ana]8 bin (ceza)

Artı , 900 TL maske takmama cezası aldi.Bunlarin hicccccbiri umrunda bile değil,biz duşunuyoruz,daha doğrusu annem duşunuyor ne olacak bu borclar diye.

Annem bosanacagim diyor ama hala ondan korkuyor sanmıyorum yapamaz gibi.

Haftaya yanıma gelecekler, Allah biliyor o adamı hic istemiyorum,annem zaten nefret kusuyor.Yine annemin yıllar oncesinde kocasının kendine ettiklerini bugun yaşanmış gibi dinleyeceğim,benim hic derdim yokmuş gibi.

Bu arada ben ona verilen paradan 50 TL verdim kendisine gerisini aldım,az az harclık vericem ona,uc gunde car cur etmesin diye..parayı istiyor benden, arkadaşlarına bişey alacakmış diye.Ben gondereyim diyorum ama annem kabuk etmiyor,siz olsanız iade eder miydiniz ?
Bir ic dokuş...

NOT : Bu arada boşanmak lafı etse annem, oldurmekle tehdit ediyordu,annemi sindirdi oyle oyle