Merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak icin burdayım. Oturduğumuz binaya uzaktan bi akrabamız taşındı bi samimiyetimiz yoktu zamanla gidiş geliş derken 2 yılın sonunda beni oğullarıyla tanıştırmak istediklerini, uzun zamandır duşunduklerini ama ben kabul etmem diye cekindikleri icin hep ertelediklerini soylediler. Ben kpss hazırlandığım icin bi tanışmaya zamanım yok dememe ragmen cok ısrar edince aslında tam mantığıma uyan ozelliklere sahip olduğu icin tamam dedim.Ve bu kişiyle aynı binadayız her zaman karşılaştığım kişi ama bi sohbetimiz selamlasmamiz yok.Neyse tanıştık her şey gayet guzel gecti ama cok cekingen biri alnından terler akıyordu kışın buz gibi soğuğunda yani beğenmemiş ihtimalimini asla duşunmedim. Kendisi 38 yaşında ailesinin dediğine gore onerdikleri hic kimse ile tanışmamış ama beni gorup beğendiği icin istiyorum olur tanışalım demis .
Beni arabayla eve bıraktı yani demek istediğim her şey gayet yolunda yol boyu sohbet ettik gozumun icine bakıyordu. Sonra 20 gun boyunca aramadı aracı olan abla aradı seni cok beğenmiş ama cekingen olduğunu soylemiştik sen ara ne olacak dedi.Bende cok sinirlendim tanışmak isteyen siz zorlayan siz niye ben arıyorum falan derken buyuk konuştum galiba asla istemiyorum dedim 20 gundur aramayan biri daha aramasın gerek yok dedim.Ve oylece yarım kaldı annesi geldi oyle olmaz falan dedi şuan ustelemiyorum ama boyle bitmez dedi gitti.6 ay gecti ailesi gelmedi. Normalde hic gormedigim adamı nerdeyse her gun gormeye başladım bana ne oldu bilmiyorum adama aşık oldumHer an aklımda ama onunda ilgisi var buna eminim gecen sabah durakta karşılaştık arabayla gecti karşı tarafa bana bakıyor ama gelip konuşmadı ne olacak boyle o cesaretsiz bende adım atamıyorum aileden de ses yok ne yapmalıyım yardım edin kızlar??Karşılaşıyoruz ama nasıl adım attiracam ona???