Merhaba arkadaşlar
Eşimle 4 yıl once severek evlendik ama annesi hicbir zaman beni kabul etmedi cunku oğlunu kimse ile paylaşamıyor 5 cocuğu var aleni ayrımcılık yapıyor ve eşimde annem babam beni daha cok sever diye gururla hic cekinmeden soyler ne yaptım yaranamadım bu aileye evimde hep dolduruşları yuzunden kavgalar oldu 2 hamileliğimde dayak yedim ve artık boşanıyorum dava acıldı mahvettiler hayatımı cok yıprandım bu insanlar yuzunden eskiden bana cok değer verirdi tartışırdık yine barışırdık ama son doğumdan sonra bambaşka birine donuştu gecen gun evimi toparlarken yuklukte eşyalarımın arasında ici taşlarla dolu sarı toz toprak ot olan bi kese buldum ve cok enteresan kokuyordu esans parfum gibideğil rutubetli bi koku naftalin de değil annemle baktık cozemedik bende attım resmini gosterdik Kimse cozemedisonra attığıma pişman oldum 1yıl once taşındık bu şehire iş dolayısı ile bi tanıdığımız yok kimse gelmedi sadece doğum yaptığımda annemle onun annesi geldi ben 3 gece hastanede kaldım annesi evimde tekti sonra hastaneden geldim sacma sapan sebepten kavga cıkardı ve eşimle evi terkketi eşim 5 aydır beni ve cocukları gormek istemiyor araya arkadaşlarımız ailem girdi ailesi hicbir zaman yanlışlıkla bile aramadı ve biri telefon ettiğinde bizim oğlumuzun kararı biz karışmayız diyor adam bambaşka birine donuştu bu taşlar buyu mu bi bilginiz varmı arkadaşlar Eki Goruntule 2684373 Eki Goruntule 2684374 Eki Goruntule 2684374 Eki Goruntule 2684373