merhaba kk sakinleri. oncelikle benim buyuk bir derdim, akıl almak istediğim bir durumum yok. sadece yazmak/konuşmak bir cana ev sahipliği yapan herkese allah sizden razı olsun demek istedim. benim kız kardeşim veteriner, baktığı birden fazla hayvan var. herkese karşı ama ozellikleeee hayvanlara karşı cok yuksek bir vicdanı var. tatile gittiğimiz yazlık bir yerde dahi tesadufen gorduğu parazitleri olan bir kopecikle "siz gidin ben burdayıım, onu boyle bırakamam" diyip saatlerce uğraşan birisi. kızkardeşim gecen hafta şuan uzun uzun anlatamayacağım gecerli bazı nedenlerle istemese de kedisini bana bırakmak durumunda kaldı.
kardeşim bu kediciğe 5 senedir bakıyor, evimizin bi ferdi, adı sanı var, her aile fotomuzda yeri var, cocuğumuz. ama ben kendisine hic tek başıma bakmadım. ve baktığım bu haftada ne kadar zor bir şey olduğunu fark ettim. beklemiş mama su yemiyor, her mama saatinde gunde uc oğun taze mama su koyuyorum, bana ilk geldiğinde yolda stresten kabız oldu, kronik olarak kabız bir hayvanmış, kardeşim ne olursa olsun kakasını yaptırmamız lazım yoksa sen ilgilenemezsin hastalanır veterinere kadar gider olay dedi, kac gun kaka yapmasını gozledim, zeytinyağları icirdim, cırmaladığı halde karnına masaj yaptım, kumunu karıştırdım kaka var mı diye

edit: yanlış anlaşılma olmasın kızkardeşim kedişini bana gecici olarak verdi, temmelli istesem bile asla vermez

Edit: yeğenciğimin sizlere selamı var kk teyzelerii