merhaba arkadaşlar

eşim sık sık bu cumleyi kullanıyor bana. beni eleştiriyorsun diyor.
tiksinecek olanlar okumaya devam etmesinler. 10 dakikada bir gaz cıkarıp, daha ben yemeği bitirmeden yemeğin ustunde geğirip, surekli burnunu karıştıran biriydi. eli surekli burnundaydı ya onun elinden ne bir şey yiyebiliyordum ne de koltukta yuzune bakarak oturuyordum.

kavgalar gurultuler sonucu gaz cıkarmayı azalttı allahtan. geğirmeyi yemeğin ustunde yapmamaya başladı yaparsa da sessiz yapıyor yer gok inlemiyor artık burun karıştırmayı da baktı kızımız bunu taklit ediyor eli surekli burnunda onu da bıraktı.

uzun zamandır da del mi lafını cok kullanıyor. bir şey anlatıyor değil mi demek yerine del mi diyor. ben de uyarıyorum şu kelimeyi duzgun kullan diye. tik gibi bir şey oldu bende bu lafı duymamak icin sohbet bile edesim gelmiyor. ya da ben doldum taştım her şey gozume batıyor.
dun yine bir şey anlatırken del mi dedi sen şu lafı kullandığın icin konuşasım gelmiyor seninle dedim. sen benim her şeyimi eleştiriyorsun gaz cıkarmama bile karışıyorsun diyor.(o tabi bu kadar kibar soylemiyor o...mama bile karışıyorsun diye dan dun konuşuyor) herkesin yanında yapabiliyor musun bunu diyorum herkesin yanında niye yapayım evimde de yapamayacak mıyım diyor. yapma arkadaş salonun ortasında yapma git tuvalette yap başka odada yap.

bana saygısızlık bu ya rahatsız olduğumu bile bile boyle yapmaya gerek var mı ? zaten aramızda cinsellik yok gibi bir şey. haftada 1 kere 3 dakikayı gecmeyen yuzeysel ilişki.canım da istemiyor zaten. sevişmekte istemiyorum opuşmekte. uzun yıllardır tatmin olma gibi bir durumumda yok zaten. cunku o kadar tiksindirdi ki bu durumlar beni.

zaten 2 senedir calışmıyor ben hem calışıyorum hem maddi manevi bir suru sorunla baş ediyorum ustune bir de bu lafları işitiyorum. haksız mıyım ben ?