İyi akşamlar guzel hanımlar. Bugun bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de gorup cok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi duşunduğunu ama onun evlilik konularını acmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) boyle demesi uzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henuz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor cunku asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama surunsun hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Ustelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim goruştuğum biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl soylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?