Merhaba,

Konuşmaya yada bu konuda tecrubeli olan birilerine ihtiyacım var.
7,5 yıldır bir firmada sekreterlik yapmaktayım 6 yıldır genel mudurum aynı buarada.

O kadar yıprandım ki, artık kısaca birkac şeyden bahsetmek istiyorum.
- Beni cep telefondan aradı ve birşey soyledi tamam efendim dedim, hoporle konuştuğu icin ve yolda olduğu icin sessi zaten gidip geliyordu. Sonra sustu başka bir istediğiniz var mı dedim durdu yok dedi teşekurler dedi, bende iyi yolculuklar diyemeden telefon suratıma deyip kapandı geri aramadım.
Bugunde dahili telefonda beni aradı. Cay istedi tamam efendim dedim ses gelmeyince kapattım.yanına gittiğimde ben telefonu kapatmadan telefonu kapatma dedi. Acıklama yapacaktım sus konuşma işim var dedi

Onemli bir telefon gelir bağlamak icin ararım acmaz iceri girerim cumle kurmama izin vermez, dinlemez sonra arayan kişiyi gec ilettiğim icin kızar.
Parfum kokuma karışır.
Yanıma birisi evrak bırakmaya gelse ondan rahatsızdır.
Kaşe basmak durumda kalırım, kaşe sessinden rahatsız
Klavye sessinde rahatsız olur cozum ister.
Ben birşey soylemeye kalksam sus ben haklıyım der.

Gecen gunlerde kahve istedi tamam dedi daha saniye gecmeden kahvem nerde sana diyorum dedi, efendim soyledim geliyor dedim. Vay ben neden telefonla soylemiş neden yanına girmememiş bende dedim ki o an yanınıza girseydim bunada kızardınız evet kızardım dedi şimdi ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ne yapsam sucluyum, işimi severken şu son 1 yıldır işimden soğudum. Doğum iznine ayrılmıştım doğum izninden geldikten sonra iyice sardı . Topuklu ayakkabı giyerim neden giydin boyun zaten uzun der.

Boyle bir yoneticiyle nasıl başa cıkılabilir.