Eşimn babasının aile apartmanına gelin geldm yeni evli değilm ama yeni taşındık buraya. Alt kattakiler bize cok karışıyordu gezmemize tozmamıza cat kapı geliyorlardı cok soru soruyorlardı rahatsız oluyordum bende artık goruşmuyorum hicbirşekilde. En son beni bitanesi aradı defalarca acmadım. Bir kac laf işitmiştim cnku cok uzatmıcam gorumcem bayramda onlara gitmiş sonra bize geldi yengem senın icin boyle boyle diyor dedi bende senin icin cok bir insan dedm dedi.

Girişteki kadın gelip gitmediğimi soylemiş gorumceme, birde benim oturdugm yer en ust kat. Giriş katta oturan kadın sokağın onunu supurmemi gorumceme soylemiş. Hem benm cok yaramaz bensiz duramayan bir cocugum var bunu bildikleri halde boyle demiş.

Daha once de 2inci katta oturuyordum en ust kattaki kadın asla sokağı supurduğunu ne gordum ne de duydum!!!

Gorumcem de demiş onun kucuk cocugu var sonra da diyor ne var ablacım supur.

2yuzluluk mudur nedir hem supur diyor hem senın kucuk cocugun var diyor ayrıca bir suru kadın oturuyor bu apartmanda tutup kucuk cocugu olanın ustune geliniyor. Gercekten ben evimin icini zor temizliyorum zaten eski ev cocuk sutleri dokuyor siliyorum bir bakıyorum kitapları,dolabındaki giysileri dağıtmıs ee kocam da taze yemek istiyor surekli cıldırmak
Uzereyim.

Bayramda giriş kattakine kocası hasta die gittik diğerlerine gitmedik.