Merhaba kk uyeleri
Daha once actığım konular vardı. Cok da duzgun olmayan insanlarla sınanmıştım. Sonuncusuna haddini bildirdim tekrar tekrar donmeye calıştı ama kabul etmedim hatta ağır konuştum epey. Şimdi şehir değiştirdim. Geldiğim şehirden bir arkadaşım bana farklı şeyler hissettiğini soyledi ben oradayken. Kendisi yine aynı arkadaş cevresinden olduğu icin son sevgilimi de tanıyor ama aramızdakileri net bilmiyor anlatmadım.
Sorun şu bu cocuk cok cok iyi birisi ve cok naif. Bana devamlı surprizler yapıyor. Cikolatalar alıyor cekmecelere saklıyor , notlar yazıyor,şarkılar soyluyor, farklı farklı aramızda konuşması gecen şeylerle alakalı gidip hediyeler alıyor. Ama benden 1 yaş kucuk ve yapı olarak da kucuk gosteriyor.

Kardeşimle tanışmışlardı( kardeşimi ben yokken alıp yemeğe goturdu daha bana acılmamışken) kardeşim x abiyi cok sevdim daha boylesi gelmez karşına deyip duruyor, teyzelerim oğrendi kuzenlerim de ve hatta babam da (cunku benim taşıyamadığım bir eşyamı bana yolladı kimlik fotokopisini falan koymuş kaybolmasın diye dolayısıyla babam da gordu).

Şimdi butun ailem uzerimde baskı kuruyor 28 yaşındasın niye hemen reddediyorsun boyle temiz insan cıkmaz bir daha vs diye. Farkındayım cok cok iyi birisi ama onu oyalamak istemedim cunku duygum yoktu. Sonradan oluşur mu bilmem ama kendisi benim peşimden şehir değiştirme niyetindeydi hatta ailesi istifanı ver git oraya vs diye bambaşka onerilerde bulunmuş. Bunu duyunca gozum korktu.

Kardeşimle iletişimi suruyor. Araba aldım diye bana hediye yollayacakmış. Adresi ben vermem diye kardeşime sormuş vs. O boyle iyi ve duşunceli oldukca ailemin de baskısı artıyor kendimi hata yapmış gibi hissediyorum onlar yuzunden. Kuzenlerim vs hic boyle insanlar değildi bir anda hepsi evlilik delisi olmuş. Hayatımın hatası gibi davranıyorlar.
Siz olsanız ne yapardınız şans verir miydiniz boyle bir durumda ?