Merhabalar. Bizim daha once gittiğimiz bir otel vardı. Cok guzel yuruyuş parkuru vs var. Memnun kalmıştık.
Eşimle yemeğe gidelim diye konusmustuk. Bugun aklıma geldi işteyken onu aradım otele yemeğe gidebilim mi dedim istersen annemle kardeşim de gelsin dedim. Ben oyle der demez yok seninle gidecektim de onlarla nasıl gidicz para yok bende (kisı başı yemek 85 tl fln) hem niye biz goturuyoruz onları ablanlar goturmuyor bir yere onlar gotursun. Ben dedim annem kendi parasını verir zten vermese de ben de para var. Ama bu hÂl bana kızıyor sayıyor da sayıyor. Benim de gozum doldu konuşamadım kapattım. Eve geldim gitmedik zten.
Babam oyle cok gezen biri değil. Kardesimin bedensel rahatsızlığı var.Biryere gitmesine engel değil. Ben hem annem hem kardeism icin bir guzellik yapmak istemiştim.. Zaten 3 gunluk dunya. Bu gun var yarın yoklar yarin bir gun istesem de olmayacaklar belki yanimda. Annemin yildan yıla yaşlandığını fark ediyorum artık uzuluyorum da.
iyilik yapmak istemek suc mu?
Ablanlar gotursun diyor onlar daha once izinleri vardı şu an izinleri yok daha onceden onlar da goturuyordu zten.

Bu arada eşimin anne babası daha onbizim yaşadığımız yere geldi. Eşim onlar koyde yaşıyor dedi diye biz onları tiyatroya sinemaya yemeğe goturduk hep. Ben sorun yapmadım..
Not koronavirusten bağımsız ( virus var gitmeyin tarzı) yazarsanız sevinirim..kalabalık olmayan bir yer ve bikac saat durup gelecektik.