Iyi geceler arkadaşlar dertlesmek icin geldim. Lise son sınıfta ilk aşk denen hataya duştum ve bu aslında benim butun hayatımı etkiledi diyebilirim.5 sene sevgili olduk cocukluk işte simdiki aklım olsa niye bi erkeğe 5 senemi vereyim. Ama seviyorum deyip bekliyor insan universite okuduk okul bitti işe başladı kendisi hemen evlenelim diye duşunurken beni aldattığını oğrendim ayrıldım. 1 ay icinde o kızla evlendi cok uzuldum yıprandım ağladım ama unuttum
. Ve tam 6 ay sonra geri geldi defalarca ozur diledi kapımda yattı coğu gun asla affetmedim evli bi adamla ne işim olur ki .Numaramı degistiyorum buluyor surekli yollarda beni izliyor nereye gidiyorum ne yapıyorum kiminle goruşsem bulup yoluma taş koyuyordu.
Uzun yıllar da boyle gectikten sonra ona asla evet demeyecegimi anladı ve esiyle hayatına dondu ama hayatım boyunca hep pesimde olacak gibi hissediyorum .En son yine numara değiştirdim bulmadı henuz cok şukur ama yine pesimde bugun seneler once actığım hotmaile giriş yapmaya calışmış ondan başkası bilmez o hesabımı

Aylardır ses yoktu seviniyordum unuttu umudu kesti kurtuldum diye ama hala iz peşinde ben ne zaman mutlu olacağım hic bilmiyorum ve evlenmiş olsam umudu biterdi ama nasip mi onun gozu uzerimde olduğu icin mi evlenemiyorum mutlu olamıyorum şuan ağlıyorum sinirlerimi bozuyor

Sizce ne yapmalıyım sessiz mı kalayım iz surmeye devam mı etsin??