Merhabalar hanımlar ben artık bu işin icinden cıkamıyorum sağlıklı duşunemiyorum ve buraya yazmak icimi dokmek istedim.
5 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Eşim 2 sene oncesine kadar duzenli servisi olan bir işte calışıyordu eve geldiği gittiği saatler belliydi. 2 sene once kardeşleriyle ortak bir işyeri acıldı ve bazı sebeplerden dolayı kardeşlerden sadace eşim calışıyor orada. eşim resmen eve gelmiyor. Haftanin 4 5 gunu gece 1 2lerde geliyor son zamanlarda. En erken geldiği saat 10. Ne cocuğuna vakit ayırabiliyor ne bizim evliliğimiz evlilik. Maaş desen eski isyerinde calışsa daha fazla alir. Kazanıyor ama ortak olduğu icin belli bir maaş alıyor gerisi kenara koyuluyor. Yani cok kez konuştum ama resmen işkolik olduğu icin beni hic-bir şekilde dinlemiyor hep kendini haklı cıkaracak sebepler sunuyor. C.tesi dahil calışıyor pazar gunu de gunun yarısını uyumakla geciriyor. Ben yorgunum uyuyacağım diyor. Duzelecek az kaldi diyor ama o zaman bir turlu gelmiyor. Sinirden sinir hastası oldum artık kızımi resmen tek başıma buyutuyorum. Evde tek başıma daraldım bunaldım biryere gidemiyorum da tek başıma annem var aynı yerdeyiz başka da kimsem yok. Bu arada kızına resmen aşıktır coook sever olur onun icin ama iskolikligine engel değil bu. anlatacak cok detaylar var ama kısaca durumumuz bu şekilde. Isin icinden cıkamadım bu durum karşısında ne tutum sergileyeceğimi artık bilemiyorum. Sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım.