Merhabalar hanımlar,
Aylardır acmayı duşunduğum bir konuyu sizinle paylaşacağım. Ailevi bir durum olduğu icin kararsızdım ama sonucta burada biz bize, anonimiz.
Konu teyzem. Yaptıklarından ve karakterinden dolayı midem bulanıyor, onunla iletişim kurmaktan kacınıyorum.
Kendisi evli patronunu ceşitli entrikalarla bilmem kac yıl sonunda boşatıp evlenmiş biri. Adam daha eşinden boşanmamışken, adamın oğlunun sunnet duğunune gidip utanmadan gobek atmış biri.
Bunlar midemi oylesine bulandırıyor ki. Zorluyorum kendimi; hadi diyorum bunlar benimle alakalı konular değil, olayların ic yuzunu tamamen bilmiyorum.
Sonra bana ve cevremdeki insanlara karşı davranışları aklıma geliyor. Sevgilimi mesleği, kazancı yuzunden kucumsemesi. İyi semtlerde oturamazsınız, oraya buraya gidemezsiniz bla bla gibi laflar etmesi. Bunu bile rahatsız olarak yazıyorum ki ulke durumuna gore maaşı cok cok iyi. Sevgilim kendisine baktığı, fit bir vucudu olduğu icin seni aldatır iması yapması.
Sevgilimin burcunu oğrenince o burc herkese yurur, o burctan cocuğum olacaksa hic olmasın demesi.
İyi bir bolumden mezun olup, iş bulamayan arkadaşım icin o da mı boş insan demesi. Kendisine gore bir insanın boş insan olmaması icin, cuzdanının dopdolu olması ve kulağa hoş gelen bir unvanı olması lazım.
İnsanlara laf sokmaya bayılır. Sessiz sakin oturursunuz gelip durduk yere laf sokar. Yanıt vermezseniz, 3 kere bile aynı lafı ust uste soyler.
Bir tek zengin ama odunun teki olan eşine ozenli davranır, peşinde geyşa gibi dolanır. Onunla konuşurken ses tonu bile değişir.
Bu davranışları sebebiyle bir suredir teyzemle goruşmuyorum. Attığı mesajları okumuyorum, aradığında acmıyorum. Cevremdeki insanlar 'Aman o da oyle. Bakma davranışlarına, umursama. Ozunde iyi bir insan. Olumlu dunya' gibi gibi laflar ediyorlar.
Sizce yanlış mı yapıyorum? Sizlerin de goruşlerini merak ettim. Teşekkur ederim şimdiden.