Partnerliğe gecmeyi duşunuyorum
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Partnerliğe gecmeyi duşunuyorum
-
25-09-2022, 08:29:33Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık bir senedir adsenseye bağlı calışıyorum.Tamamen ozgun olan kanallarımdan yaklaşık 30bin lira kazandım fakat son 4-5 aydır kanalımı surekli topluluk kuralları ihlalinden kapatıyorlar.kanalımı kurduktan 1-1,5 ay sonra 1 milyon izlenime rahatca ulaşıyorum yani izlenim almada sorunum yok.tam kanal populer oluyor kapatıyorlar.resimler icerikler tamamen bana ait ve telifsiz muzikler kullanıyorum.alakasız etiket acıklama girmiyorum.forumda bazı yerlerde ''movie, episode'' gibi kelimelerin spam olarak sayıldığı yazılmış galiba ondan kapatıldı kanallarım ama tam bir acıklama da yapmıyorlar bana kac kez mail attım.Ben oyuncak videoları cekiyorum, hatta kucuk senaryolar yazıp seslendirerek kısa filmler oluşturuyorum.tamamen izgilizce calışıyorum (başlık, etiket, kanal ismi vs) bu kadar emek vermişken surekli kapatılması hevesimi kacırdı artık.Son kez partnerle şansımı denemek istiyorum orada telifli, eşleşenli videolardan bile para kazanabiliyormuş insanlar herhalde bende ozgun videolarımla kazanabilirim diye duşunuyorum.Yardım edebilecek, onerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkurler.