Hanımlar selam, insan geriye gider mi surekli ben gidiyorum. İnsanın ileriye doğru bi gelişme gostermesi gerekirken ben baya geriye doğru gidiyorum.

Son bir yılda tamamen dış gorunuşume takan birisi oldum, giyimime, bakımıma filan ozeniyorum artık. Bunu daha iyi hissetmek icin yapıyorum ama dışardan guzel tepkiler gelince cok hoşuma gidiyor ama sadece bu kadarını yapan bi kadın haline geldim. Cevremdeki insanlarla konuştuğum tek şey; cilt bakımı, kıyafet, sac boyası vs gibi şeyler. Onun dışında sadece ama sadece yatıyorum. Hicbir şey yaptığım yok. İnsanlarla iletişimde zaten baya problem yaşayan birisiyken şimdi daha beter bi hale geldim ve nasıl toplayacağım bilmiyorum. İşten pandemi dolayısıyla izne ayrıldım ve bu sure boyunca yatmaktan başka bi şey yapmayıp sonra gercekten ağlayarak yataktan kalkacağıma eminim.

Gercekten delirmeme ramak kaldı, o kadar vasıfsız hissediyorum ki insanlarla konuşurken bomboş yaşadığımı, faydasız olduğumu hissediyorum iyice. Buraya birkac kez insanlarla iletişim kuramıyorum temalı konu acınca kitap okumamı onermişti hanımlar. Okuyorum, ama yanlış şeyler okuyorum sanırım. Onereceğiniz bi kitap var mı?

İstediğiniz kadar gomun beni kendimi bi şekilde tutup silkelemem lazım yeter diyip.