Merhaba degerli kkkadınları ,
Şu an cok kotuyum eşimle cok fena tartıştık.
Benim banka hesabımda kendime ait bir miktar param vardı,internet bankacılığı oluşturmuştuk eşimin no uzerine.bugun hesabımda ne kadar param var diye sordum ve hesap bakiyesini gostermesini istedim.
Hafta sonu olduğundan işlemi gercekleştiremediğini soyledi geciştirdi ama ben kanmadım cunku yalan soylediğini biliyordum. Bağıra cağıra kendini haklı cıkartmaya calıştı. Neymiş ona guvenmiyor muşum... ama haklıydım banka musteri temsilcisi ile ilestisime gectim hesap bakiyem sıfır. Eşime sorduğum da parayı kendi hesabina havale ettiğini soyledi. Yine gormek istedim ancak cıldırdı.sifremi unuttum 2 saate gostereceğim falan deyip geciştirdi. Ogrendim ki Bugun aile uyelerinden birini arayip para istemiş. O zaman beynimdn kara sular dokuldu. Bana parayi ne yaptığını anlatsa bu kadar uzulmezdim. Neyse biraz tartıştık seninle yapamıyorum karantina da olmasak gider boşanma davası acardım gibisinden seyler geveledi.
Cok uzuldum,guvenimi zedeleyen o ve boşanmak isteyen yine o.
Ben boşanırım benim icin sıkıntı olmaz zaten hic mutlu olamadım. Ama ailem arkamda durmaz bunu cok iyi biliyorum.kendi ayaklarım uzerinde durabilir miyim bilmiyorum cunku eğitim hayatima evlendikten sonra devam etmeye başladım. Ailem ilkokuldan sonra gondermedi okula. Cok caresizim canıma kıymak ve bu acımasız insanlardan bitmek bilmeyen imtihan dunyasından kurtulmak istiyorum