Selam arkadaşlar. 12 haftalık hamileyim. 3 senelik evliyim. Mecburi sebeplerden (tayin), ev eşyalarımızı doğuda satıp 1500 km oteye geldik.
Evlendiğimizde gecici eşyalar almıştık ki taşırsak eşyalar mahvolur diye. O zamanlar her şeyi kendimiz alıp ettik iyi hoştu.
Şimdi evimizi yeniden kuruyoruz ve o kadar cok ihtiyac var kisanki yeniden evleniyormuşuz gibi. Yani aslında biz hicbi şey almamışız gibi geliyor onceden. Utu masasına kadar yeniden almamız gerekiyor her şeyi. Hal boyle olunca paramız bircok şeye yetmedi. İşe gitmek zorundayız evimizi tam anlamıyla kuramadık.
eşimin ailesi evlenirken 4 tane toplamda 20 gram eden bilezik taktı. (Araba almak icin bozdururken tarttırmıştım) ve sadece onunla kaldılar. evime 2 senedir 1 cop dahi almadılar. Bebeğimiz olacak ihtiyaclarımız coğalacak, umurlarında değil. Eşim cok gururludur gururunu kırıp biraz yardım istedi babası yok ben nerden alayım diyor.
şimdi buraya kadar sakın beni yargılamayın bu adamın tam 3 tane evi var arkadaşlar. Ve benim zoruma giden eşimin kardeşi askere gittiğinde (bedelli) tak diye cıkarıp 15 bin vermesini biliyordu. Surekli ona para gonderip eşime gelince yok diyor. Bu halimle cok uzuluyorum ve cok cok kırgınım.
Bir cop dahi derken abartttıpımı duşunmeyin cunku yemin ediyorum insan bir tane cay bardağı alır ya yeni evlendiler bir ihtiyaclarını ben karşılarım der değil mi?
Eşim evlatlık gibi davranıyorlar. Cok uzuluyorum. Sizce bu insanlara tavrım nasıl olmalı? Cok hırslanıyorum duşundukce.
yrın bebeğim doğduğunda eminim yine bir corap dahi almaz bunlar. Yazık