Onceki konumu nasıl alıntılayacağımı bilmiyorum sadece icimi dokmek icin yazmak istiyorum lutfen kırıcı aşşağılayıcı yorumlar yazmayın.
Avukat tuttum, boşanma davasını actık, avukatım cok iyi bir kadın bana, benim gibi olan birsuru davalarından bahsetti (ben tazminat falan istemiyorum dediğim icin) akıl verdi bende “ne gerekiyorsa yapın o zaman“ diyip ona bıraktım. Bir yandan da para goz gibi gorunmek istemediğim icin tazminat falan istemiyordum. Ama iyi ki dinlemişim avukatımı meğer cok onceden tutmuş avukatını ( e devlet şifresi bende oradan baktım) bana yalvarmalarında hep yalan seziyordum şikayetimi almamı barışmamızı soyluyordu meğer tek derdi şikayetimi geri cektirip boşanma davası acarak beni suclu duruma duşurmekmiş oğrenince bi sinir boşalması oldu bayadır ağlamıyordum gozlerim ceşme oldu aktı nasıl bir yaratık bu dedim nasıl boyle bir insanla senelerce aynı evde kaldım. Bu gunde arabayı satılığa cıkarmış benim mailime mesaj geldi ( satış yaptığı siteyi benim mail kullanarak acmıştı daha once) bu sefer şaşırmadım tabi ama sanırım haberi yok daha arabayı satamaz cunku, arabaya avukatım tedbir koydurmuş. Madem o cirkinleşiyor boyle bende cirkinleşeceğim tazminat, benden alınan altınlarım, takılarım, oğlumun doğum hediyeleri hepsini isteyeceğim varsın para goz desinler bir kuruş bile olsa hakkımı alacağım o şrfsz den. İnsan demez mi ya beni gectim zaten oğlumu kimseye muhtac etmeyeyim diye nasıl bir karaktersizle evliymişim ben nasıl bir gozlerim kor olmuşta gorememişim bu kadar alcak olduğunu. Lanet olsun onu tanıdığım gune
GUNCELLEME
Mesaj atmalar başladı yalvarmalar ne istiyosan yapayımlar arabayı ustune yapayım diyor e be adam ben yer miyim artık bunları beni kandıramayacağını anlamış olacak ki ne istiyosun demelere başladı ne kadar istiyormuşum anlaşmalı olsun diyor 150 bin diyince dumura uğradı istemeyeceğim sanıyor isteyeceğim