Kızlar duşman başına bi gorumcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha once bunun laf goturup getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı icin onu alttan alan gormezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki cocuğumla yanına koştum dile getirmedim hic gecmişi kapadım gitti. Neyse gecenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da boyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı gormezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugun mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkurler tailacım demiş goz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugun ne oluyorda hanımefendi boyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Boyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime soyledim normal değil de boşver bunun icin aranı bozma sen takılma dalga gecmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yuzu de ben vermedim ona .. diğer gorumceler ve eltimle sık goruşuyor aklıma surekli beni cekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye duştum anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kotu okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay cıkarıyorlar...