Merhabalar. Biz 5 yıldır birlikteyiz. Ailelerimiz tanıştı. Ciddi duşunuyoruz. Birikim yapıyorduk evlilik icin fakat hic hesapta olmayan bir şekilde bir gercekle yuzleştik. Kan tahlillerimizi vs verdik Erkek arkadaşımdan spermiypgram da bakışmış. İlk şoku bunun sonucuyla yaşadık. Canlı sperm sayısı:0 azospermi.
Erkek arkadaşım kısır. Aşırı uzuldum. Fakat sebebini araştırmaya başladık. Bu arada kendi ailesine soyledi falat ben aileme soylemedim. Bircok kez doktora gittik. Ve en son erkek arkadaşıma testis kanseri tamısı konuşdu. 1 hafta icinde ameliyat oldu. Tek testisi alındı. Ben yine aileme soylemedim. Cunku oğrenirlerse asla kabul etmezler ve yol yakınken ayrılmamı isterlerdi. Hicbir srounumuz yok birbirimizi cok seviyoruz. Neyde, şu an 6 ay oldu amleiyatın uzerinden be sperm değerleri duzeldi. Kanser hucreleri salgılaryla spermleri olduruyprmuş meğer. Bebeğimiz olabilir. Kanser de evre 1 imiş. Cok erken ve tesadufi tesbit edilmiş. Kemoterapi almadı şu an takip ediliyor tekrar etmemesi icin. Sağlığı gayet yerinde.
Sizlere sorun şu: ben ailemden gizledim. Erkek arkadaşım babanın yuzune bakamam dedi. Ona da daygı duyuyorum bu onun ozeli. Bebeğimiz olmasını etkilemeyeceği icin de ilerisi icin bir sorun gormuyorum. Ben nolursa olsun ondan ayrışmak istemiyorum ama ailem beni boyle bir ikileme sokarsa diye cok korktum. Ailem ve erkek arkadaşım arasında secim yapmak istemiyorum. Soylememek yanlış mı? Siz olsanız napardınız? Ben yolumuza devao etmek istiyorum. Şu an her şey iyi. Ailem onu cok seviyor. Her şey yolunda. Bazen her doğruyu soylemek doğru değildir. Aynısı bana da olabilirdi ve sanırım ben de eşim kabul ettikten sonra ailesinin bilmesini istemezdim.
Boylw bir şey evlendikten sonra da olabilirdi. O zaman ailem boşan demezdi ama şu an yol yakınken ayrılmamı isteyecekler. Malesef destek olmayacaklar. Kuzenimin eşinin omurgasında eğrilik olduğunu duyumca annem; bile bile nasıl kabul etmiş vs demişti.
Ki bu kanser. Asla istemez ve eşimin gururunu kırarlar diye cok korkuyorum. Lutfen akıl verin konuşacak kimsem yok. Sadece sevdiğim insanla mutlu olmak istiyorum. Neden bu kadar zor