Herkese hayırlı gunler dilerim..19 yaşındayım uni sınavına hazırlanıyordum eşit ağırlık alanından girdim aslında hep yurt dışı imkanı da olabilen bir bolum istiyordum o yuzden uluslararası ilişkiler,finans gibi bolumlere aklım kaydı.Halihazırda orta seviye Almancam ve c2 duzeyinde İngilizcem var daha cok dil oğrenip kendimi geliştirmeyi istiyordum.Ancak ailem hicbir zaman bunu kabul etmedi desteklemedi sıralamam da iyi gelince hukuk yazdırdılar.Tum tercih listemi hukuklarla doldurdum hatta en sona ozelleri bile yazdırdılar.Ve maalesef ozel geldi.
Ozellerde aldığın nefesten bile para alıyorlar cift anadal istiyordum yapamam artık,yeniden sınava hazırlansam okul puanım kırılacak.
Hafif icine kapanık ve naif bir yapım var hukuk bana gore bir bolum değil ailemde hukukcu da yok ne yapacağımı bilmiyorum bu bolumu bitirsem de artık hukukta gelecek yok tavuk doner ve ayrana dava alan avukatlar var.Yurt dışı imkanı da yok universiteye el mahkum kayıt yaptırdık para odendi ailem benim aksime cok mutlu beni dinlemiyorlar istemediğim bolume sırf havası uğruna kayıt ettirildim.
Hem verilen paraya uzuluyorum hem de onca emeğime.
Ne yapmalıyım ben bu bolumde okurken de başka alanlara ya da yurt dışına kayabilir miyim ? Sınava yeniden mi hazırlanmalıyım ? En azından ozelden devlete gecip cift anadal yapmak istiyorum bu mumkun mu ??
Ailemin şehrinde okuyacağım bu arada zaten burada okumam icin ozel yazdırdılar doğuyu yazdırmadılar.Hukuk puanları bayağı fırlamış civar illerden bir devlet uni gelir cift anadal yaparım kesin diyordum.Hayallerim suya balıklama atladı resmen.