Herkese merhabalar ben ozel okulda calışıyorum. Haftanın beş gunu gidiyorum ve uzaktan eğitim yapıyoruz. 8. Sınıflarımız ve 12. Sınıflarımız okulda yuz yuze eğitimdeler. Bu zor donemde guzel bi sistem kurduk derslerimiz guzel gidiyor. Her sinifa bilgisayar koyuldu. Ornek vereyim 10a sınıfına gireceksek o sınıfa giriliyo. Ortak bilgisayarlar yani. Benim yabanci dil oldugu icin materyallerim cok fazla o yuzden bos bi sinif vardi ayarladim kendime orda kendi bilgisayarimdan ders veriyorum. Benim asıl derdim okulda onlem alıyoruz diye uc beş yere dezenfektan koyuldu. Onun haricinde onlem alındığını hic bi şekilde duşunmuyorum. Bu donem icin ekstra tuvaletler falan temizlenmesi gerekiyor ama yapılmıyor. Şimdi bi oğretmen arkadaşımız ucakla duğune gidiyor. Gidebilir ozel hayat tabi. Ama donduğunde bi onlem aldınız mı diye sordum. Maalesef ki hic bi onlem yok. Biz yuz yuze eğitimde veriyoruz okulda oğrenciler var daha dikkatli olunması gerektiğini duşunuyorum. Bu konuda endişeli biriyim. Şimdide giriş cıkışlarda parmak okutma sisteminde parmak okutacakmışız. Bu donemde bu olur mu hocam dedim. Elini dezenfekte edip parmak basabilirsin deniliyo. Bu konuda endişeli biri olarak hic bi şekilde okula gitmek istemiyorum. Artık bu hastalık konusunda kendi halimize bırakılmış durumdayız. Dikkat edenlerle etmeyenler olarak maalesef ki bi aradayız. Bu da benim derdim. Napıcagimi bilmiyorum