Gunaydın kadınlar kulubunun değerli uyeleri, evet bugun doğum gunum ama mutsuzum. Ailemle işimden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 7 8 ay once yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti o surecte kotuydum ama pandemiden dolayı ailemin yanına gittim bir kac ay orda kaldım ailemin yanımdayken iyiydim toparladım o adamdan hicbir şey olamaz dedim bizim biz olamayacagını biliyorum. Aklımı mantığımı kullanarak hareket ettim ayrıldıktan sonra hemen sevgili yaptı ondan ayrılınca 1ay once bana istek attı sosyal medyadan tabi ki kabul etmedim. Fakat gecen gunlerde sozlendiğini gordum tesadufen o an icime bir şey oturdu tum sevgim emeğim boşa gitmiş gibi hissettim o an. Bu kadar basitmiş dedim kendisi sadece evlenmek icin evlenme modundaymış kim olursa olsun modundaymış.Seviyorum felan lafları boşmuş.Onun sevgisi benim kadar değilmiş. Kaldıramadım sanırım şimdi ailemden uzaktayım yine calıştığım sehire geri dondum ama bir mutsuzluk keyifsizlik var. Bugun de doğum gunum bir anda ağlayasım geliyor kac gundur. Sizce gececek mi bunları da atlatacak mıyım lutfen gececek diyin moral verin cok ihtiyacım var