Bir 6 kişilik arkadaş grubum var 5senedir beraberiz...malum hastalık yuzunden uzun suredir goruşemiyorduk (goruntulu arama oluyordu)
Cumartesi akşamı buluşup oturalım dedik,bir arkadaşımız evine kabul etti,buluştuk .... ev sahibi arkadaşın 2 oğlu var 4 ve 8 yaşlarında maşallah cok da cana yakın,guzel cocuklar... grubumuzda ki abla dediğimiz,benim de gercekten cok sevdiğim değer verdiğim arkadaş 4 yaşındaki oğlanı seviyordu... ama bence hoş olmayan tarz da yani cocuğun malum bolgesini sıkarak,vurarak (acıtacak kadar değil) seviyor...oğlan da guluyor ama ben nedense irite oldum,icim bi garip oldu.... abla oyle sevme cocuğu ya dedim ... baksana guluyo canını yakmıyorum dedi... olsun yapma normal bişey sanır başkası da yapsa sesi cıkmaz cocuğun dedim .... anam bir celallendi "sen beni ne yerine koyuyorsun farkındamısın? dul kadınım diyemi falan zırvalamaya başladı...abla yapma ne alaka ben senin icin soylemedim ki ortalık pislik kaynıyo dedim ama dinleyen kim... 2 saat demogoji yaptı,ortam buz kesik bir bicimde oturduk ama erken kalkıp ayrıldım... sabahtan beri kızlar beyni mi yedi ozur dile,buyuk o diye .....birisi diyo "haklısın ama yine de ozur dile" biri diyo annesi varken sen niye karıştın boşvercektin" ki annesi yanımızda değil mutfakta hazırlık yapıyordu,odaya geldiğinde bizim muhabbetin ortaya duştu ne yapacağını şaşırdı yazık,evsahibi olduğundan da "tamam gerilmeyin kapatalim" demekten ileri gitmedi ...şimdi kızlar da arkadaşliğımız bozulmasın,grup dağılmasın diye benden ozur dilememi bekliyorlar abla da ozur dilesin beni cok kırdı diyip duruyormuş...ben ozur dilemem diyorum cunku haklıyım kırılacak birşey yok, sert cıkışıp soylemedim duzgun bir dille soyledim... bir tarafımda kızım ne işine giriyo da maydanoz oluyon diye kendime kızıyorum...onca senenin hatrına yaşına da verip ozur dilesemmi taviz vermeyip kusen kussun biten bitsin mi desem?