Arkadaşlar surekli konu acıyorum farkındayım ama inanın artık ne yapıcam bilmiyorum..

Ben evleneli 4 yıl oldu arkadaşlar eşim ile gorucu usulu ama bir hayli birbirimizi tanıma fırsatımız oldu eşimden yana bir sıkıntım yok cok şukur annesi altını cizerek soyluyorum kayınvalidemin beni aşırı gormesi beğenmesi ve eşimle anlamamız uzerine evlendik bir evladımız var cok şukur..
Gel gelelim eşimin bir kız kardeşi var evlenmeden once eşimle kuslerdi bana yalvardı yakardı aralarını yaptım barıştır dım..
Daha sonra arkamdan konuştu beni kıskanc bieşy bilmez ilan etti ve bunu herkese dedikodu yaptı duydum.. O zamandan beri hic yıldızımız barışmadı en son zaten beni silmiş engellemiş her yerden eşimde olayı farkedip ağzının payını verince onuda cıkarmış her yerden neyse bunlar eltim gorumcem kaynanam hep bir olup beni dışladı lar davetler oldu sosyal medyada paylaştılar beni cağırmadı lar hep ağlayan uzulen ben oldum eşim hep ben goruyorum sabret mesafenin koy dedi.. Hic beni onlara karşı kırmadı eltim olacak kişide evime geldi yuzume guldu iyi gibi davrandı 4 aydır ne arar ne sorar gorumce kişisinin yanlısı buyuk gelin.. Kaynatam ve kaynım iyi insanlar hic ayıemadılar beni ama bu insanlar yuzunden onlarada. Mesafeli oldum şimdi hic aramıyoruz birbirimizi kaynanam arada arar oda iyice kendinden soğuttu anne bile diyemiyom inanın bıktım artık gercekten eş ailesi cok onemliymiş bunu anladım bu arada biz ayrı evde oturuyoruz eşim evlenmeden daire aldı aile apartmanı tercih etmedi onların arasına girip oturmanın istemiyorum dedi ordada dairesi var eltimler aile apatmarnında kv ile altlı ustlu oturuyorlar..
Diyeceğim şu arkadaşlar ben bu olayları cok kafama takıyorum başım ağrıyor ailemde burda değil cevremde yok cok sıkılıyorum aklımda hep bu duşunceler acaba ben mi kotuyum diye aklımdan cıkmıyor ve beni gun icinde halsiz yapıyor ben bu insanların ustumde kotu etkisini nasıl atıcam depresyona giricem diye korkuyorum okudum diploma sertifika var kitap okuyorum bir şeylerle uğraşıyorum ama aklımda hep aynı neden boyleler diye bıktım artık eltim 2 ay sonra doğum yapacak gitsem mi hic gitmesem mi cunku bir ayarda insanlar değiller bana bir şeyler soyleyin gercekten cok kotuyum