5 yıldır beraberiz 1 yıl ayrı kaldık ne olduysa o 1 yıl icinde oldu aslında ve ben madde vs. kullandığını duşunuyorum surekli balgam atıyor yere tukurmezdi bile sigara, alkol kullanmaz sigaranın dumanından bile nefret eder. Gece ne konustugunu, kavga etsek dahi sabahında asla hatırlamıyor hatta verdiği sozleri falan bile unutuyor. Hic sorun yoksa bile ozellikle geceleri asabileşiyor durduk yere sorun cıkarıyor. Ani ruh değişiklikleri başlamış bi bakıyorum mutluluktan ucuyor, enerji patlamaları vs. sonra bi bakıyorum kavga cıkarmak icin bahane arıyor, cift karakterli gibi davranıyor. Kız kardeşi kullanıyordu hamile kaldıktan sonra bıraktı. Onun da kullanabileceğini duşunuyorum. Fiziksel acı falan da cekmiyor hic canı yanmıyor. İşin daha da tuhaf yani daha onceden kanser hastası icin 2 defa kan vermeye gitti ilkinde ben de vardım. Ayrı kaldığımız donem cok acı cekmis benim yuzumden ailesi ve arkadaşlarından oğrendim o da cok sonradan itiraf etti. Ayrıldığımızda da ağlıyor ağlama huyu da yoktu hic.