Arkadaşlar daha once de konu acmıştım. Kardeşimle ilgili olayı tum detaylarıyla paylaşmak istedim. Kardeşimin bana soylemediği şeylerde varmış cunku. Kardeşim iş ortamında biriyle tanışıyor. Cocuk cok duzgun boyle ağır filan. Neyse konuşmaya başlıyorlar. Cocuk direk acılıyor senden cok hoşlandım diyerek sevgili moduna giriyor. Sonra konuşurlarken cocuk arada cinsellikle alakasız normal konuşurken parcalıycam seni, kolem olacaksın, ısırıcam tarzı şeyler soyluyor. Kardeşim anlamıyor cocuk arada bi kac kez daha soylemeye devam diyor. Bu arada da surekli evleniceğim insan sensin ailelerimiz uyuyor kapalı iki tarafta diyor. Surekli namaz kılarken takkeli fotoğraf filan atıyor başlarda. Neyse kardeşim bir bahane bularak ayrıldı cocuktan. Ayrılırken soyledikleri de ben seni bekliycem senin icin dua ediyorum. Guya mektup yazmış şarkılar gonderiyor filan ayrılık aşamasında. Ancak Senin hayatına biri girerse vazgecerim senden ne yalanlar ne yalanlar. Kardeşimde seviyor sanıyor tabi duygusal bir mesaj yazıp engelledi heryerden. O soylediği kelimelere girmedi. Sonra aradan 10 gun gecti gecmedi cocuk başka kızla sevgili olmuş stalklarken farketmiş kardeşim. Hatta mesaj atacaktı attırmadım saf olmadığımı anlasın diye.
Sonra kardeşimden bazı detayları daha oğrendim ve inanamadım. Meğer daha başlarda kardeşime bu yaz tatile gidelim birlikte demiş. Kardeşimde şaşırmış olmaz demiş. Sonra ayrı odalarda kalıcaz tabiki diye de acıklama yapıyormuş. Kardeşim kızarım diye soylememiş bunu bana. Bir seferinde de yine yeni tanıştıkları donemde iş icin yakın bir şehire gitmişler. Bunların otelleri farklıymış. cocuk eşyalarını bırakacakmış. Rezervasyon işleminden sonra gorevli uyarmış odaya sadece siz cıkabilirsiniz diye. Kardeşimde ben zaten cıkmayacağım burda bekliycem demiş. Cocuk ne dese beğenirsiniz gel sende birlikte cıkalım adama da sadece eşya bırakıp donucez demiş. Kardeşim cıkmamış tabi. Bunları da sonradan oğrendim. Bir de adam kız cocuklarını cok seviyorum diyormuş surekli. Hatta iş yerinde birinin kızını ısırmalı hırpalamalı seviyormuş uzun uzun anlatmış pedofili diye bile duşunmuştuk.Allah korudu gercekten.
Benide aldatan yalan soyleyen sevgilerim olduda bu başka bi boyut değil mi ya? Cok dikkatli olmak gerekiyor sanırım neyseki kardeşimin sadece elini tutmuş ama ya anlamasaydık