Selam kızlar,
Dert değil gibi gelebilir ama bir turlu karar veremediğim bir durum var. Duğun meselesi. İki secenek var bulunduğum yerde nikah + istersem kına(pek istemiyorum) + tropik bir adada duğun kutlaması (sadece aile ile birlikte) . Yada bulunduğum yerde arkadaşlarımla ve diğer sevdiklerimle duğun.
Şimdi tropik bir yerde duğunu duşununce cok guzel gibi geliyor ama orada sadece anne babalarımız bide kardeşlerimiz olacak. Fotoğraf cekimi yemek vs. Bir yandan evet cok guzel olur diyorum hem gezmiş oluruz değişiklik olur annemler vs daha once yurtdışına gitmemişlerdi herkese tatilde olmuş olur ek olarak.
Ama bir yandan da toplu balayı gibi sanki. Duğunun amacı arkadaşlarla yakın insanlarla kutlamak burada bir davet olsa daha mı guzel olur diyorum.
Dışardan bir goz olarak okuduğunuz zaman sizin fikirleriniz neler , siz olsanız ne yapardınız?
NOT:Kısmetse onumuzdeki sonbaharda olacak diye karar verdik. Virus olmadığını duşunerek yorum yaparsanız sevinirim. Zaten pandemi bitmemiş olursa direk burada olacak.