Biz gecen hafta eltim, kvler ailecek yazlığa gittik. İlk uc gun her şey normaldi. Daha sonra, benim telefonum kayboldu aradım bulamadım, cantamı boşalttım bulamadım. Eşim karşıki parkta kv ile oturuyodu, bende eşimin yanına gittim. Eşimin telefonu kırık olduğuu icin benim telefonumu fotoğraf cekmek icin goturmuş. Eşime, bende arıyorum telefonumu, sabahtan beri cantayı bile boşalttım aşkım dedim gayet normal bir şekilde. Eşimde beni hic ilgilendirmmiyo, falan diyip suratıma bakmadı anlamsız bir şekilde trip attı. Ben de sinirlendim ne artislik yapıyosun be dedim. Telefonumu aldım eşimle eve gectik. Balkonda otururken, kv aradı eşimi sanırım. Eşim beş dakka sonra, kalktı gitti o karşıdaki parka, kvnin oraya. Kv başladı korkma korkma, kılıbık, vs. Sonra ara sokaklara gittiler. Ben tabi sadece, kılıbık, korkma fala dediğini, duydum başka neler dedi allah bilir. Eşim geldi biraz tripli tabi. Kv, bana kustu sırf eşime dediğim şey icin. Ben kendimi haksız gormediğim icin, ben dr hic pas vermedim kv ye. Tatilden donduk hala konuşmuyorum, dun akşam kapının onunde oturuyordu herkese selam verdim , ona hic bakmadım bile. Ben kendimi haklı goruyorum sonna kadar. Sizce kim haklı, eşim hic bir şey demiyor ama beni haksız gorseydi soylerdi. Eşime sen gelip beni dovunce mi erkek olucaktın dedim. Neden aramızı bozmaya calışşıyo dedim. Eşim hic bir şey demior. Tanırım eşimi haksız gorse cekinmez soyler. Bir yandan, uzuluyoru bir yandan yaptıklarını hazmedemiyorum. Biraz kotu yazmış olabilirim telefonu cok kasıyor. Bana fikir verin lutfen