Arkadaşlar merhaba buraya konu acmak banada nasip oldu. Şukur mutlu bir evliliğim ve cocuğum var. Eşimde bende memuruz. Bu sene tayinimiz memleketimize cıktı ve gecen hafta yeni evimizide taşındık. Ama taşınmaz olaydık

eşimin eski nişanlısıyla koskoca şehirde resmen komşu olmuşuz maalesef. Karşı dairemizde oturuyorlarmış. Eşimin haberi yok daha. Kızı tanıyorum memlekete daha once gelip gittikce iki uc sefer gormuşluğum var. Allah yuvasında mutlu etsin guzelde bir kız. Gecen akşam iş cıkışı eve gelirken farkına vardım. Bir baktım o. Oda beni tanıyor ki yan yan meraklı gozlerle bakarak karşı daireye girdi. Sonra caktırmadan apartman gorevlisine sordum. Komşular kimdir nezamandır burdalar filan diye. Onlarda 3 ay once taşınmışlar. Ay resmen film gibi ya tesaduf mu tevafuk mu diyeyim bilemedim.

Bu evi alalım diye ben ısrar etmiştim yani eşimden yanada kuşkulanacam hicbirşey yok. Evlendiğim gunden beride evine bağlı bir baba hicbir yanlışını gormedim. Gecmiş takıntım yoktur ama ne bileyim tuhaf oldum. Daha once oğrendiğim kadarıyla birbirlerini eskiden cok sevmişler. Duğune bir ay kala yuzukleri atmışlar. Hatta birliktelik bile yaşamışlar. Eşimle binada illaki denk gelecekler

Siz olsanız naparsınız? eski sevgiliniz,nişanlınız ya da eşinizle yıllar sonra denk gelseniz nasıl bi duygu yaşarsınız?