İyi geceler. Size kendi hayatımdan hikaye anlatıcam aslında o diziyi izleyince bazı şeyler icimde kaldı ben kacarak birisiyle evlendim aslında seviyo sandım daha 18 yeni bitirmiştim cocukluk mu desem bi tanımı yok ilk 1 ay superdi gercekten bu arada ailem super gayet sakin kendi halinde. Duğunumun kınasında bana kufurler etti başka birine yakıştırdı sevgilin demi diye. Neyse evlendik ailem hep arkamda bu arada bunun ailesi ile kalmaya bqşladık ama hic sorunlar bitmedi hamile kaldım dovmeler başladı hergun işten gelip 2 saat calışıp boğazımı sıkıp ayrılcam senden diyip 5 dakka sonra yalvarıyordu elimde olan birşey değil diye asla iş sevmez bedava evde yatıp para versinler hayır demez doktora gittik bana hastahane herkesin icinde cok sıra bekledik diye cocuk kimden diye bağırdı ağlata ağlata lokantada zorla yemek yedirdi her kes bize baktı tabi bunlar başlangıc ailemden sakladım bunları onlar hep ii sanıyorlar ama bunları onun ailesi biliyor işe girdi o kadar sevindim ki 2 gunde bıraktı bende kızdım doğal olarak ayrılma aşamasına geldik yalvar yakar bebek var hamileyim barıştım... Ayrı eve cıktık ordada 2 hafta sonra yine dayak ayrılalım git diye yalvarma lar. calışmıcak oyle alışmış tek bana değil kendi anne babasına şiddet var 5 sene onca kıskanclığa hakaret kufure dayandım asla tek bir yere gidemem cope bile. 1 yıl once yine kavga kıyamet dayak artık ayrılma kararı aldım. 3 ay dava acmadım ve hamile olduğumu oğrendim Ve onsuz daha ii buyuturum dedim aailemde bende aldırma taraftarı olmadık hic tek celsede nafaka almadan ilk cocugu nun velayet ini alıp boşandım. Bebekte down sendromu riski goruldu babası hic umursamadı ayrılsakta bizim ortak evladımız ayda 5 kere doktora gittim adam daha bana aldırmaya kalk miş sın vicdansız yine hakaretler etti. 7 aylık doğdu bebeğim Allah'a şukur sağlıklı şimdi Baba oldu gerine gerine millete hava atıyor cocuğa 1 bezi daha nasip değil herşeyi gosteriş icin kuzenlerine ... O kadar bunaldım bunlar 4/1 anlatıklarım