Merhaba arkadaşlar.Bu gun sizlere Creative netvork hakkinda gercekleri anlaticam!Bu konuyu acma sebebim kesinlikle bu firmayı kotulemek deyildir,kendi ve arkadaşlarımın başına gelenleri anlatacağım sadece.

Arkadaslar kesinlikle Banka ve wu odemelerini soyledikleri zamanda yapmiyorlar.

Banka ve Western Union odemelerini zamaninda yapmadiklari azmış gibi hatda coğu kanalın parası odendi gozuksede odemiyolar!(atdigim fotodan ve bu odeme sekillerinden her hangi birini secen arkadaslariniza sora bilirsiniz) |Nisan odemeleride dahil|

Odemlerim yapilmadigi icin dogal olarak kendilerine sorunlarimla ilgili tam 5'defa Ticket atdim ama yine cevap alamadim!

Bir arkadasimin basina gelmis nisan ayi icin hesabinda 160$ olan arkadasim odeme yontemini Banka olarak secmisti,banka odeme sinirinin 75$ oldugunu biliyorduk.odeme sinirini gecmesine ragmen arkadasimda nisan odemesi Lov Saldo olarak kaldi,sonra mayis ayi paralar kesinlesince nisan ayinda kesinlesen 160$ bu ayin parasinin uzerine yatirilmis(burdanda gecen ayin parasinin bloke edilmediyini anliyoruz)lakin hesab bu defa bloke edilmis sekilde!

yani parayi vermemek icin her turlu hiyleye el atiyolar!evet bazi arkadaslar var duzenli sekilde odeme alan,bende nisanda bir kanalimdan odeme aldim wu ile ancak odeme aldigim miktar cok cuzi bir miktar asil odeme beklediyim kanallarda durum anlatdigim sekilde.

arkdaslar kesinlikle bu firmaya bulasmayin!

NOT:Bu benim kendi sahsi fikirlerimdir!